TANÁRKÉPZÉS TÁMOGATÁSA KÓDSZÁM:
7992

Vissza a PROGRAMOK felsorolásához

Beküldési határidő: 1999. október 30-án lejárt

A pályázók köre:

A pályázati kiírásra oktatási intézmények nyújthatnak be pályázatot. Előnyben részesülnek azok a tanárképző intézmények, amelyek iskolákkal együttműködve vagy a hallgatók bevonásával nyújtják be pályázatukat, valamint az intézményen belüli és az intézmények közötti hazai és nemzetközi együttműködést megvalósító pályázatok.

Pályázatokat kizárólag az alábbi témákban lehetett benyújtani:

Olyan fejlesztési modellek támogatására, melyek tanárképző intézet kialakítására épülnek párhuzamos és/vagy követőképzés keretei között;
Olyan fejlesztési programok támogatására, melyek

FIGYELEM!

Az Alapítvány ebben a pályázati körben a következő témákat kiemelten kezeli:

Az ebben a témában pályázatot beadóknak az Alapítvány a pályázati rendszert két fordulóssá teszi: a pályázati feltételeknek eleget tévőknek konferenciát szervez, ahol a legszakavatottabbak segítenek elmélyíteni tudásukat a témában, és felkészítik a pályázókat arra, hogy pályázati tervüket, költségvetésüket a második beadási határidőre még pontosabban, még jobban kidolgozhassák. Ezeknek a pályázatoknak az elbírálása várhatóan néhány héttel később történik majd meg.

Pályázni lehetett:

Az új tanárképzési modellek és programok kidolgozásának, és ezzel együtt megindításának költségeire, a munkában résztvevők ösztöndíjára, tananyagfejlesztésre, a programok elindításához szükséges infrastruktúra résztámogatására, különlegesen indokolt esetekben eszköztámogatásra.

A pályázati döntésekről szóló értesítés várható határideje: 1999. december 15.

Vissza az oldal elejére