ROMA KÖZÖSSÉGI HÁZ PROGRAM * KÓDSZÁM:
891

Vissza a programok felsorolásához

 Jelentkezési lapok beérkezésének határideje: 1999. június 21-én lejárt

A Soros Alapítvány közösségi házak vezetőinek és önkénteseinek közösségfejlesztő, közösségépítő programot szervez, s együttműködve a Közösségejlesztők Egyesületével és a CO-OD Bt.-vel, támogatni kívánja a roma közösségi házakat és közösségi típusú tevékenységeket

A program célja:

A program során találkozókat és egy három hétvégére kiterjedő képzést szervezünk a közösségi házak vezetői, önkéntesei, valamint a környezetükben élő partnereik számára. Célunk, hogy munkájukhoz szakmai segítséget nyújtsunk.

A program résztvevői elsajátíthatják és kipróbálhatják a közösségi önsegítés módszereit. A képzés az egyéni tapasztalatok cseréjére is épít.
A képzési program lehetővé teszi, hogy a résztvevők mind a Soros Alapítványhoz, mind más adományozókhoz sikeresebben pályázzanak a jövőben.
A képzési program folyamatában feltárt szükségleteket a Soros Alapítvány a jövő évi pályázatainak kiírásakor figyelembe kívánja venni.

 A programról részletes tájékoztatást az előreláthatólag az 1999. június 29-én megszervezendő találkozón kapnak azok, akik kitöltve visszaküldik a Jelentkezési lapot. Ezen a találkozón történik megállapodás a programban való részvételről is.

Miután a jelentkezési lapot visszaküldték, a találkozóról külön értesítést küldünk.

Pályázni kizárólag a Soros Alapítvány adatlapján és kérdőívén, annak útmutatásai szerint lehet. Hiányosan, illetve késve érkezett pályázatokat sajnos nem tudunk a döntésnél figyelembe venni. Kérjük, hogy az elkészített pályázatokat postán küldjék el, e-mailen és faxon érkezett pályázatokat nem fogadunk el.

A Jelentkezési lapot   letöltheti és kinyomtathatja, illetve e-mailen @, postán vagy telefonon kérhet tőlünk formanyomtatványokat.