Nemzetközi telekommunikációs hálózat diákok és tanárok számára
(I*EARN)
KÓDSZÁM:
263

Vissza a PROGRAMOK felsorolásához

A pályázatok beküldési határideje: folyamatos

Az I*EARN hálózat diákokat és tanárokat köt össze nemzetközi, telekommunikációs csatornákon keresztül (e-mail, konferenciák, videókapcsolat stb.). A programban diákok és tanárok a világ minden tájáról  együtt vesznek részt globális problémák megoldásában, esélyt kapnak arra, hogy diák és tanár együtt dolgozzon nemzetközi projecteken, és lehetőségeikhez mérten pozitív változásokat indítsanak el az őket körülvevő világban.

A pályázat célja
Az I*EARN programban résztvevő iskolák tevékenységének támogatása, díjazása.

A pályázók köre
Bármely általános vagy középiskola, mely az 1998/99-es tanév során aktívan részt vett valamelyik nemzetközi I*EARN projektben.

Pályázni lehet
A I*EARN program keretében szervezett nemzetközi konferenciákon történő részvételre (ezekről a rendezvényekről a programban részt vevő iskolák folyamatosan kapnak tájékoztatást), valamint a szakmai munka ösztöndíjas támogatására (tanárok és diákok részére).

A pályázat követelményei
Pályázni kizárólag az erre célra szolgáló pályázati adatlappal és kérdőívvel lehet, amelyen megtalálhatóak a részletes pályázati követelmények. Az adatlaphoz és a kérdőívhez csatolni kell a pályázati program leírását (max. 40 oldal terjedelemben).

Az elbírálás szempontjai
Az I*EARN programban aktívan résztvevő iskolák előnyt élveznek.

A pályázatokról történő döntés várható határideje:
1999. július vége, szeptember vége, november vége

Az eredményhirdetés helye: Köznevelés

Pályázni kizárólag a Soros Alapítvány adatlapján és kérdőívén, annak útmutatásai szerint lehet. Hiányosan, illetve késve érkezett pályázatokat sajnos nem tudunk a döntésnél figyelembe venni. Kérjük, hogy az elkészített pályázatokat postán küldjék el, e-mailen és faxon érkezett pályázatokat nem fogadunk el.
Minden érdeklődőnek szívesen adunk további felvilágosítást e-mailen: kemil@soros.hu

Az adatlapot és a kérdőívet letöltheti és kinyomtathatja, illetve e-mailen @, postán vagy telefonon kérhet tőlünk formanyomtatványokat.